Ons Verhaal

Een revolutionair en eerlijk scheermerk.

 
shaving-razor-4

Een eerlijk & onafhankelijk gentleman's scheermerk

ShaversClub® is in 2013 opgericht vanuit een vraag die een paar mannen zichzelf stelde; Waarom zijn scheermesjes toch zo duur? Iedere man heeft het wel eens gedaan; Je wacht na het kopen van je boodschappen een eeuwigheid bij de servicebalie van je 'favoriete' supermarkt, om vervolgens tientallen euro's te moeten betalen voor een paar kleine mesjes.

Al jaren bezitten multinationals zo goed als alle mannelijke scheer- en cosmetica merken. Alle producten binnen je supermarkt schap worden geproduceerd door een handvol grote bedrijven. Zo worden matige kwaliteit producten verkocht tegen extreem hoge prijzen. Met ShaversClub is daar verandering in gekomen; de beste mesjes en scheerproducten, voor een eerlijke prijs. Online besteld & gratis thuisbezorgd.

ShaversClub Aarde

Zoals de bekende astronoom Carl Sagan in 1994 schreef: "De aarde is de enige planeet tot nu toe welke leven bevat. Of je het nu leuk vindt of niet. Dit onderschrijft de reden waarom we goed om moeten gaan met dat kleine blauwe stipje, het enige huis dat wij ooit hebben gekend."

De toekomst van onze kinderen ligt ook hier op deze aarde. Daarom zijn wij zo gepassioneerd over onze impact op deze aarde en willen graag dat die positief is.

ShaversClub doet er dan ook alles aan om onze producten zo milieuvriendelijk te produceren. Plastic blisterverpakkingen zoals je die in de supermarkt ziet? Dit zal je bij ons niet tegenkomen. Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton, en voor iedere boom die wordt omgekapt voor deze verpakkingen wordt er minimaal één boom terug geplant. Zo zijn onze verpakkingen dus 100% duurzaam.

Onze scheermesjes worden 100% gerecycled wanneer je ze bij het restafval gooit. Deze worden namelijk met alle liefde door de afvalverwerkingsbedrijven met sterke magneten tussen het afval gevist en omgesmolten om weer nieuwe producten van te maken, RVS is namelijk best duur. Terug sturen in een recycle envelop is dus helemaal niet nodig en juist nadelig; dat is weer een extra busje op de weg.

Onze cosmetische producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en worden geproduceerd in Nederland. Een land met zeer strikte milieu eisen. De verpakkingen zijn ook 100% te recyclen.

Hoe graag wij het ook willen: Vooralsnog kunnen wij onze scheermesjes nog niet op Mars verkopen.. Die verzendkosten zijn nét iets te hoog en nog belangrijker; er woont nog niemand. Daarom kiezen wij ervoor om de aarde zo min mogelijk te vervuilen.

ShaversClub Nederland

17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde. Met zo'n mooie cultuur, gelukkige mensen, welvaart en stroopwafels. Dat is toch uniek?

Je leest het al, wij houden van Nederland. Wij houden zoveel van Nederland dat wij ervoor hebben gekozen om al onze cosmetische producten zoals onze scheerzeep, scheercrème en after shave hier in Nederland te produceren.

Dit betekent dat wij er zeker van zijn dat er geen sprake is van kinderarbeid bij het maken van onze producten. Ook hebben wij grip op de milieu impact van onze productie en kunnen wij deze zo klein mogelijk maken.

Kwaliteit is altijd de eerste prioriteit geweest van ShaversClub. Door op een moderne en energiezuinige manier in Nederland te produceren kunnen wij de allerhoogste kwaliteit garanderen. Want zeg nou zelf, wat gaat er boven Nederlandse kwaliteit?

Cosmetische producten uit de supermarkt komen veelal uit het verre oosten en lage lonen landen. Daar worden de mensen in Nederland echt niet beter van.